میانمار


سرزمین معابد بودایی و مجسمه‌های بودا

خانه میانمار

تور میانمار

امتیاز 5 از 5 | از بین 1 امتیاز دهنده به کشور میانمار

راهنمای سفر میانمار

میانمار یا برمه، کشوری است در آسیای شرقی. این کشور آرام و زیبا با مردمانی مهربان و خونگرم میزبان گردشگران زیادی از سراسر جهان است بزرگ‌ترین شهر این کشور رانگون است ولی پایتخت آن شهر نایپیداو می‌باشد. میانمار، از مستعمره‌های بریتانیای کبیر بود که در سال ۱۹۴۸ به استقلال رسید. از زمان استقلال، این کشور شاهد درگیری‌های درازمدت میان اقوام پرشمار خود بوده است و یکی از طولانی‌ترین جنگ‌های داخلی در جهان را به خود دیده‌است. 

این کشور شامل هزاران معابد بودایی شگفت انگیز و همچنین دارای سواحل بکر سفید در امتداد خلیج بنگال و دریای آندامان می باشد. در سرزمین بودا می‌توان از معابد باشکوه بودائیان بازدید کرد و با قدم زدن در کوچه پس کوچه‌های شهر یانگون با فرهنگ مردم جنوب شرق آسیا آشنا شد. شهر تاریخی باگان در میانمار محبوب‌ترین مقصد برای گردشگران محسوب می‌شود.

موقعیت: شرق آسیا

پایتخت: نایپیداو

زبان: برمه‌ای، انگلیسی

دین: بودایی

ساعت محلی: 2 ساعت جلو تر از ایران

پول رایج: کیات

وسعت: 676,575 کیلومتر مربع

جمعیت: 54.300.000 نفر

شهرهای مهم گردشگری: یانگون، ماندالای، نای پی تاو


آب و هوای میانمار

آب و هوای غالب: داغ و فصل خشک (مارس-مه): داغترین زمان یک سال و درجه حرارت می تواند با بالاترین در 40 درجه میرسد.

فصل بارانی (ژوئن-اکتبر): بارش باران گرایش به سنگین در طول ظهر و عصر, ترک صبح آفتابی. Mandalay و باگان که به دروغ داخلی میانمار شهرستانها ایده آل برای بازدید در طول فصل به دلیل کم باران.
سرد و فصل خشک (نوامبر-فوریه): بارانی کمتر, خفیف با درجه حرارت متوسط ​​بین 20 به 26¬¬0C. این دوره فوق العاده برای بازدید میانمار که هوا آفتابی است, خشک, و خنک.


بهتر است درباره میانمار بدانید...

دانستن این اطلاعات در سفر به میانمار به شما کمک میکند

* میانمار از نظر مساحت سی و نهمین کشور بزرگ جهان و از نظر جمعیت بیست و ششمین کشور پرجمعیت جهان است.

* برمه کشوری حاوی منابع غنی است، اما اقتصاد آن کم‌ترین توسعه و پیشرفت را در جهان داراست.

* در این میان، اتحادیه اروپا، سازمان ملل متحد و کانادا تحریم‌های اقتصادی سنگینی را علیه برمه تصویب کرده بودند.

* مراقبت از سلامت برمه یکی از بدترین کشورهای جهان است. سازمان سلامت جهان رتبه برمه را در جهان ۱۹۰ اعلام کرده‌است.




شکم گردی در میانمار

 با باز شدن گردشگری میانمار به دنیای خارج ، بازدیدکنندگان در حال کشف غذاهایی هستند که طی 50 سال گذشته کاملاً از چشم پنهان بوده است.
با تأکید بر طعم های غنی ، غالباً خوش طعم و کمی شور ، تأثیرگذاری از جنوب و جنوب شرقی آسیا چیزهای زیادی برای کشف وجود دارد. مانند اکثر کشورهای جنوب شرقی آسیا ، رستوران ها و غرفه های میانمار تمایل دارند که در یک نوع غذای مجزا یا سبک آشپزی تخصص پیدا کنند. برای طعم کامل غذاها ، این نوع غذاها و میان وعده برمه ای را برای شما انتخاب کرده ایم. هر بازدید کننده از کشور حتما باید این غذاها را امتحان کند.

سالاد برگ چای

شاید مشهورترین غذای برمه برگ چای تخمیر شده (lephet ) باشد.
برگ های ترش به خودی خود ، به طور معمول به عنوان دسر خورده می شوند ، اما به صورت دمنوش لوبیا ، سالادی از برگهای چای ترشی نیز سرو می شوند. برای تهیه غذا، برگهای ترش و کمی تلخ را با دست مخلوط کرده و با کلم  و گوجه فرنگی، لوبیای سرخ شده، آجیل و نخودفرنگی، یک چاشنی روغن سیر و تکه های تند فلفل و سیر مخلوط می کنیم.
این غذا یک میان وعده، یک خوراکی یا به همراه یک بشقاب برنج ، یک وعده غذایی می باشد. برمه ای ها می گویند خوردن بیش از حد این سالاد می تواند مانع خواب شود.

برنج شان

"شان" یکی از اقوام اصلی بودایی کشور است و این غذا در برمه معروف به برمه ماهی (برنج ماهی) است، ترکیبی از برنجی که با زردچوبه پخته شده است مخلوط کرده و با تکه های از ماهی آب شیرین و روغن سیر خرد می کند و میل میشود.

کاری برمه ای

همانطور که از نام این محصول پیداست ، کاری یکی از عناصر اصلی است، اما بعد از انتخاب یکی از آنها، معمولاً یک کاری گوشتی، تا حدودی روغنی که در اطراف گوشت خوک، ماهی، میگو، گوشت گاو یا گوشت گوسفند مخلوط میشود. می توان در کنارش با برنج، سالاد تارت، یک ظرف کوچک سبزیجات سرخ شده، یک کاسه کوچک سوپ و یک سینی بزرگ سبزیجات و سبزیجات تازه آب پز همراه با شیرهای مختلف میل شود، استفاده کرد.

میان وعده های شیرین برمه

بر خلاف غذاهای شیرین در غرب  شیرینی های برمه ای، که به طور کلی با عنوان "مون" شناخته می شوند، معمولاً صبح یا بعد از ظهر با چای مصرف می شوند.
برخلاف شیرینی های دیگر در جنوب شرقی آسیا، مون ها به طور کلی با شکر تهیه نمی شوند، در عوض طعم های شیرین خود را از ترکیباتی مانند نارگیل رنده شده، شیر نارگیل، آرد برنج، برنج چسبناک پخته شده، تاپیوکا و میوه می گیرند.

سرخ کردنی ها

برمه ای ها وسواس زیادی در غذاهای سرخ شده در روغن دارند. در میانمار اجتناب از غذاهای سرخ شده عملاً غیرممکن است. اکثر میان وعده های موجود در خیابان یا کافی شاپ ها مانند سمبوسه ها، رولت های بهاری، فریتورهای بی نظیر، شیرینی ها و نان ها سرخ شده هستند و همراه نودل خورده میشوند.
یک بشقاب سرخ شده ویژه "کوتی کووی"  است که تکه های خرد شده و سرخ شده از کدو است.

نودل توفو

 یکی از غیر معمول ترین غذاهای میانمار "hto-hpu nwe" است که به معنای واقعی کلمه "توفی داغ" است. این غذا یک فرنی ضخیم از آرد نخود است. نودل به همراه تکه هایی از مرغ یا گوشت خوک سرو می کنید. در کنارش روغن چیلی به همراه سبزیجات ترشی و آبگوشت سرو میشود. این غذا ترش مزه است.

 

 




مقالات مرتبط میانمار



سوالات متداول در مورد میانمار



از نقطه نظر کاربران درباره میانمار

نام شما