هرانده


تور هرانده | پاییز 1403 | قیمت تور هرانده از تهران

خانه ایران هرانده

تور هرانده

امتیاز 5 از 5 | از بین 1 امتیاز دهنده به هرانده
راهنمای سفر هرانده

تور هرانده تا غار بورنیک، در 12 کیلومتری جنوب غربی فیروزکوه روستای زیبایی به نام هرانده با قدمت بیش از ۸ قرن وجود دارد. کافی است از تهران 120 کیلومتر دور شوید تا به مناظر طبیعی و غارهای فراوان هرانده برسید از جاذبه‌های گردشگری هرانده  می‌توان به غارهای بیشمار، رودخانه‌های پرآب، دره‌های زیبا اشاره کرد که معروف‌ترین و بهترین‌ آنها دشت و غار بورنیک و منطقه نمرود هستند.

مسیر دسترسی

اگر در تهران هستید و قصد رفتن به هرانده را دارید، باید بزرگراه شهید بابایی را به سمت شرق تا انتها رفته و وارد آزاد راه جدید تهران-پردیس شوید. تقریباً در انتهای آزاد راه، بعد از بومهن و قبل از رودهن وارد جاده فیروزکوه می‌شوید. ۱۲ کیلومتر مانده به فیروزکوه، در سمت راست جاده، به تابلو و فرعی روستای هرانده می‌رسید.



بهتر است درباره هرانده بدانید...

دانستن این اطلاعات در سفر به هرانده به شما کمک می کند

درخت‌کاری در حاشیه رود و کوچه‌های این روستا چشم‌انداز و نمای بی‌نظیری را به این منطقه بخشیده و قدم زدن در کوچه باغهای روستایی تاریخی با بیش از 8 قرن قدمت همراه با موسیقی رودخانه قطعا میتواند آرامش بخش ترین لحظات زندگی را در نزدیکی تهران به شما هدیه بدهد. بهار و پاییز در روستای هرانده زیبایی منحصر به فردی دارد هرچند این روستا در تمام فصول جلوه ی خاص خود را دارد. غارنودری در بورنیک در زمستان کمی مشکل است در صورتی که برای اولین بار است به این غار می روید باید احتیاط کنید و به صورت گروهی عمل کنید. در صورتی که مشتاق دیدن روستای هرانده و غار بورنیک هستید می توانید در قالب تورهای گردشگری و طبیعت گردی به این منطقه بروید و از طبیعت بکر آن لذت ببرید.


غار بورنیک
غار بورنیک در فاصله ۵ کیلومتری روستای هرانده و در حد فاصل این روستا با روستای خمده واقع شده است. این غار طبیعی و تاریخی به احتمال زیاد، محل سکونت انسان های اولیه بوده است و قدمت آن به دوره پیش از تاریخ می رسد. نام غار از دو کلمه «بور» و «نیک» تشکیل شده است. بور، تغییر یافته کلمه بار، به معنای ساحل، کنار و جای امن است و بورنیک در اینجا محل امن و خوب معنی می‌دهد. به دلیل موقعیت خاص و نهان بودن دهانه غار از دید، این غار محل امنی برای زندگی و پناه گرفتن در دوره غار نشینی بوده است.
دهانه غار بسیار بزرگ و تقریباً به شکل یک مثلث سه ضلعی است. عرض دهانه حدود ۲۰ متر، ارتفاع آن حدود ۸ متر و طول شعبه اصلی غار حدود ۵۰۰ متر است. وجود تخته سنگهای عظیم در کف تالارهای نخست و سوم غار که روی بعضی از آنها پوشیده از لایه های خاک رُس مرطوب و لغزنده و سطح اکثر آنها پوشیده از چکیده های نخودی و میخ مانند (استالاگمیت) از ویژگیهای غار بورنیک است و در سایر غارهای ایران چنین وضعیتی کمتر دیده می شود.



مقالات مرتبط هرانده



سوالات متداول در مورد هرانده



از نقطه نظر کاربران درباره هرانده

نام شما