انواع ویزای تایلند : 

عادی سینگل 2 ماه اقامت تایلند : قیمت صدور ویزا ....... یورو و مدت زمان آن 3 روز کاری می باشد . 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزا : 
اصل پاسپورت
یک قطعه عکس رنگی
کپی شناسنامه + کپی کارت ملی
کپی بلیط +آدرس +شغل و شماره تلفن مسافر
اصل پرینت گردش مالی یکماهه با تایید و مهر بانک (سرپرست خانواده)
واچر هتل
بلیط

 

توضیحات ویزا : 

اخذ ویزای تایلند از طریق سفارت تایلند صورت میگیرد و در دو نوع توریستی و تجاری صادر می شود که به شرح زیر میباشد . 
ویزای توریستی تایلند :  به صورت یکبار ورود و دو بار ورود صادر می شود.ویزای یکبار ورود 3 ماه اعتبار ورود دارد که مسافر از زمان ورود 58 روز میتواند در کشور میزبان اقامت داشته باشد

ویزای 2 بار ورود :  6 ماه اعتبار دارد که مسافر می تواند دو بار ورود کند و در هر بار 58 روز اقامت داشته باشد . 

جاذبه های تایلند

تور های تایلند

هتل های تایلند