مدارک جهت اخذ ویزای صربستان

-پاسپورت معتبر (اعتبار پاسپورت از زمان پایان اعتبار ویزا باید 90 روز باشد)
-عکس (سایز 3.5 در 4.5)
-فرم تکمیل شده درخواست ویزا
-دعوت‌نامه
-برای سفر شخصی، دعوتنامه شما باید توسط اداره مربوطه در صربستان تایید شود.
-برای سفر کاری یا تجاری، دعوتنامه شما باید توسط یک شرکت در صربستان صادر شده باشد؛ در این دعوت‌نامه باید هدف سفر و طول مدت اقامت شما --ذکر شده باشد؛ نامه شرکت ایرانی که شما نماینده آن هستید نیز باید همراه آن باشد.
-برای ویزای توریستی، شما باید واچر هتل پرداخت شده خود را با مهر آژانس مسافرتی ارائه دهید.
-مدارک اقامت در ایران (برای متقاضیانی که غیر ایرانی و ساکن ایران هستند.)
-بلیط برگشت (در صورتی که با خودرو شخصی سفر می‌کنید، باید گواهی‌نامه بین‌المللی، سند خودرو و بیمه ارائه دهید.)
-مدارک تمکن مالی که ثابت کند هزینه‌های سفر و اقامت در صرستان را دارید.
-بیمه مسافرتی
-برای افراد زیر 18 سال که در سفر یکی از والدین، آن‌ها را همراهی نمی‌کند، ارائه برگه حضانت و رضایت‌نامه والدین ضروری است؛ لازم به ذکر است حضانت باید به زبان انگلیسی یا صربی باشد و به تایید وزارت امور خارجه ایران رسیده باشد.
-هزینه ویزا

نکات مهم

 *فرد متقاضی باید حداقل سه هفته قبل از تاریخ سفر، شخصا به محل سفارت صربستان مراجعه کند و درخواست خود را برای دریافت ویزا ثبت کند.
 *توجه داشته باشید که به هیچ وجه نباید مدارک خود را در هنگام ثبت درخواست ویزا، منگنه کنید. مدارک منگنه شده پذیرفته نمی‌شوند.
 *سفارت صربستان این حق را دارد در صورت لزوم از متقاضی مدارک بیشتری درخواست کند؛ به پرونده‌هایی که نقص مدرک دارند رسیدگی نخواهد شد.

آدرس سفارت صربستان در تهران

شهرک غرب، خ فلامک شمالی، کوچه چهارم، ساختمان شماره 3   

شماره تلفن سفارت صربستان: 982188091529+

سایت سفارت صربستان در تهران: tehran.mfa.gov.rs

ساعت کاری سفارت صربستان در تهران: یکشنبه تا پنجشنبه 8:30 تا 16:30